Gå inlindad i ett täcke hela vintern

Gå inlindad i ett täcke hela vintern


H&Ms senaste designsamarbete är en både återskapade delar ur tidigare kollektioner av Maison Martin Margiela och en väldigt DIY-vänlig kollektion. Så om man inte vill stå i kö så finns det ett antal delar ur kollektionen som man alldeles säkert kan göra själv med saker man hittar hemma. Vad sägs till exempel om att bära matlådan i ett gitarrfodral nästa gång (Läderväska 2 999:-) och möjligen ta de där skorna man hade på sig när man målade om hemma (Läderskor 1 499:-).


Inget gitarrfodral hemma? Ta en handske istället och förvara förslagsvis pennor och småskrot i fingertopparna. (Läderväska 399:-)Tycker du ändå att en väska ska se ut som en väska så passa i alla fall på att vända den upp och ner (Läderväska 999:-).
Ta helst med dig täcket när du går ut. Så otroligt skönt att kunna sitta på tunnelbanan och småsova på morgonkvisten. (Dunkappa 2 499:-, påslakan medföljer och kan bäras som enskilt plagg enligt hm.com).

Och till sist min favorit. Äntligen har världen förstått att godis är den bästa accessoaren (Väska 499:-).

Sammanfattningsvis: I höst är det bästa du kan vara nyvaken. Du ska helst inte stiga upp ur sängen, du ska måla, äta godis, spela musik och vara lite allmänt förvirrad om var du ska stoppa saker. Tar du någon gång på dig kläder så spelar det ingen roll om någon ärm inte hänger där den ska (se resten av kollektionen). Eller så är allt en feberdröm. Hursomhelst så låter båda rätt kul.

4 thoughts on “Gå inlindad i ett täcke hela vintern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *