Idag gillar jag

Idag gillar jagRing och örhängen med sudd från E for Effort


Hur man gör egna små bokstavsbelysningar hos Oh happy day

Apex Predator Shoes, 2010. Fantich and Young

Apex predators are predators with no predators of their own, residing at the top of their food chain.
Materials: Savile Row Oxford Shoes, Size UK15, 1050 teeth dentures.


Ord av Happy 2 b sad
via The Jealous Curator


Fantastiska produkter från Hoxton Street Monster Supplies. Salt made from tears of Anger, Cubed Earwax from humans och The Chills som även inkluderar en saga för sjuåringar.
via Creature Comforts

5 thoughts on “Idag gillar jag

  1. SKORNA!!!!!!
    Jag som precis trodde att jag nästan köpt mina drömskor (ett par Prada platformbrogues look a likes. Du kanske sett dom på Instagram?) och så visar du dessa! Aaaah min morbida sida med fäbless för allt vad kroppen och särskilt ben och då tänder heter bara spinner av någon sorts snedvriden lycka. Ick ick, vill ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *