Tihi

Tihi

Ingen har väl missat att prinsessan Madeleine har gått och förlovat sig. Alla frågor man hade kunde besvaras av Magdalena Ribbing och #Tihi trendar på twitter och diskuteras på facebook. Allt på grund av filmen ovan.


Så vi hakar på tåget och fixar prinsess-memes!


F… Februari? Fredags? Förbifarten? Vad tror ni hon  var på väg att säga?


Och självklart gör vi tatueringar dagen till ära.

9 thoughts on “Tihi

  1. Hur lång tid tar det att beställa från din webshop? Varför står priserna i dollar? Jag vill gärna beställa en print till min bästis, men blev osäker nu. Kommer det tillkomma tull?

    1. Det tog rätt lång tid att få bilderna, typ tre veckor om jag inte minns fel. Priserna står i dollar för att det är en amerikansk sajt och all produktion sker i USA. När jag provbeställde därifrån tillkom det 100kr i tull på det stora paketet med den största canvastavlan i, men inte på de oinramade bilderna som kom i rulle. Hoppas det rätar ut några frågetecken!

  2. jag förstår ej. Är du för eller mot monarkin och att Madeleine ska gifta sig, med ett säkerligen dunderkalas, för våra pengar?

    1. Om jag förstår din kommentar rätt så är du upprörd för du tolkade detta som ett pro-rojalistiskt inlägg, men var inte orolig. Detta är blott en kommentar till samtiden, ironi eller en hyllning till en mycket märklig produktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *