Vintage-Emma

Vintage-Emma

Vackra värmländska vintagebloggande Emma Sundh med de snurrigaste snurrarna i håret fick stå offer för mitt ritplatteritande den här gången. Det är så himla kul att jag hittat tillbaka till något slags tecknande, även om det mest är digitalt, så jag fortsätter väl tills handleden säger ifrån nästa gång. Vi ses!

8 thoughts on “Vintage-Emma

  1. Så himla fint du ritar 🙂 Hur gör du när du ritar så digitalt? Använder du ett program eller ritplatta av något slag? Det är så att jag fått ett liiiitet uppdrag att rita och de gillade mina bilder, men jag måste få dem digitalt och färglagda på nåt sätt och det är verkligen en djungel för mig. Jag ritar ju bara liksom…

  2. Åh vad fint! Så duktig du är på att rita, önskar jag kunde det med. Vackra Emma måste vara ett perfekt stilleben, hihi. mvh Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *