Där man huserar

Där man huserar


Vi flyttar snart (en månad!) från vår andrahandslägenhet som nu ska säljas. Häromdagen åkte den upp på det stora internet så det är väl lika bra vi gör ett litet hemma-hos-oss-repotage för så bra som den ser ut på bilderna har den nog aldrig gjort när vi bott här. Alla onödiga prylar är bortplockade, det är rena bord och dammsugna golv, det finns blommor som faktiskt lever och några möbler är utbytta och ommöblerade. Alla bilder kommer från Hemnet och de flesta möbler är lägenhetens, dvs vi hyr möblerat av lägenhetens ägare.


Här brukar jag stå och säga ”Hej hej, välkommen!” eller ”Hej då, vi ses en annan gång” eller ”Hoppsan, jag har precis vaknat, vem är du?”


Här är rosa köket med schackrutigt golv. Det är faktiskt hon vi hyr av som målat golvet och jag känner lite att jag kommer nog göra samma sak i framtiden i en annan lägenhet. Det är ju så förbaskat trevligt.

Tavlorna är gjorda av Magdalena Pihl, Malin Ahlin och Tovelisa Larris och passar alldeles perfekt in. Det gjorde även två flaskor av den godaste lemonaden och smultronblomman som skapar bär som inte smakar någonting men är väldigt fina.


Här är vardagsrummet, bilderna på väggen är mina. Märk väl att glitterdjuren fick stå kvar i blomkrukan vid fotograferingen.


Samma sak med de lite skeva vimplarna, jag trodde faktiskt att någon skulle plocka ner dem. Men det är kanske bra att det får se ut som kalas.


Även min klänning fick hänga kvar som prydad och ovanför sängen hamnade canvasversionen av Men kom då! som jag beställt på prov från Society6.

Det var väl det! Först tänkte jag inte visa dessa, men när det är så himla tydligt på fotona att det är Joakim och jag som bor där med alla våra knasigheter och alla mina illustrationer (jag trodde att de skulle anonymisera den mer) så är det lite kul att visa.

9 thoughts on “Där man huserar

  1. Vilka vackra golv ni har (haft)! 🙂 Jag ser fram emot att se bilder på ert nya hem när ni fått tillträde, och hoppas att ni båda har möjlighet att komma och hälsa på i våran lägenhet framöver! 🙂
    Susanna

  2. Jättefint! När jag flyttar hemifrån kommer jag lätt fixa min lägenhet så att den reflekterar min personlighet, alltså allmänt skumt 😀 Det kommer nog inte dröja länge tills lägenheten blir såld, det är ju sååå fiiiiiiiint!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *