Min bror och norrskenet

Min bror och norrskenet

Förra helgen fotade min käre bror den här bilden på Burträsk skyline med norrsken, stjärnfall och en spegelblank sjö några hundra meter nedanför mamma och pappas hus. Ibland lyckas hembyn visa sig från sin allra bästa sida och gör att man ångrar att man inte är där lite oftare.

Jag visade den fantastiska bilden för några arbetskompisar som utbrast ”Jag skulle kunna betala dyra pengar för att få se något sådant!” och ”Händer det där på riktigt?!”.
Jo vet ni, i Norrland gör det det.

8 thoughts on “Min bror och norrskenet

  1. Jag saknar norrsken så mycket ibland. Trodde jag skulle få se något den här veckan, på 78 grader nord, med icket. Jag ska åka hem och sätta mig i en snödriva i Vallen i vinter.

  2. Vilken fantastisk bild! Norrskenet är ju så otroligt vackert och jag saknar att inte kunna se det där jag bor. Dessutom har jag inte fått se något de två senaste gångerna jag varit uppe i Norrland heller vilket är lite tråkigt.

    1. Nej jag har också missat det när jag varit uppe senaste åren, är lite ledsen över det. Det har inte varit tillräckligt klart och kallt riktigt.
      Min pojkvän har varit med om ett otroligt norrsken som sprakade. Det vore inte helt fel att se/höra heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *