Att beställa bilder

Att beställa bilder


Jag har beställt paket! Av mig själv! Det vill säga en provbeställning från Society6, där jag numera säljer mina bilder, för att kontrollera kvalitén.

Det tog ungefär två veckor för paketen att komma och då fick jag hämta ut dem hos min paketutlämnare vid Hemköp.


För det runda paketet tillkom ingenting. Men för paketet som innehöll en stor canvas tillkom tull på 99 kr.


När jag öppnade rullen var det nästan så att jag drog lite extra för andan. Det var verkligen över mina förväntningar för hos vissa tryckerier blir det svarta inte riktigt svart. Men här var det nästan så svart som sammet kan bli och inget ljus som reflekterades i det. Papperet är tjockt och nästan tygliknande.


Valen i magen var också den superfin i trycket


 och färgåtergivningen perfekt.


Det större paketet var väldigt väl inpackat med stor bubbelplast.


Den inramade bilden blev såhär.


Och den gigantiska Men Kom Då! på canvas var skitbra den med.Ja, alltså tusen avniohundranittionio poäng til Society6, lite minus för att det tog två veckor och för tullen. Men det var verkligen superfina tryck och nu tycker jag verkligen att du ska ta och gå in där och beställa lite av mina bilder till era väggar. Det är du värd.

Här är min lilla butik där.

11 thoughts on “Att beställa bilder

  1. men åh va kul att det blev så bra! du vet man att det är värt det. funderar lite på hur jag ska göra med prints och sälja osv… bra att du gjorde en checkup 🙂 fantaaaaastiskt fina bilder. en vacker dag beställer jag valen och tornet och den…
    love/ellen

  2. Kul att det är precis som du vill ha det. Jag beställde två posters och ett mobilskal från Society6 förut. Superfin kvalité och bra papper. Väldigt nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *