Spontanlunch och gerillaklippning

Spontanlunch och gerillaklippning


Joakim och jag åkte upp till Umeå i helgen. På fredagen spontanlunchade vi med Karin och Samuel på Operan.


Vi diskuterade internet. Det är alltid roligt. Sen var vi tvungna att smita iväg för att klippa tyg, bygga pom-pom-bollar, bära bord, sätta namnlappar och sätta ut buketter. Det var dags att förbereda Joakims brors bröllop!


Brudparet hade bett oss vara toastmasters. Det är en otrolig ära, men då måste man ju vara fin i håret.


Vi bokade en nattlig klippning hos Umeås bästa gerillafrisör.


Det är en väldigt spännande och relativt nytt koncept. Där vi tillsammans med frisören försöker hitta en plats med lämplig belysning och helst en sop.Den här gången tog vi oss ner några våningar under jord, genom en parkering och upp genom ett annat hus till en perfekt lokal med både vatten och spegel. Sjukt bra och spännande. Rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *