Glitterponnyn

Glitterponnyn


En ponny i plast målad i någon slags metallfärg hamnade i mina händer och jag insåg att den här måste ju bli roligare. Jag blev så ivrig att jag redan hunnit kapa bort både plastman och plastsvans innan jag tog före-bilden.


Några timmar senare hade den förvandlats till detta!


Glitter och lack på samma sätt som här.


Håret är löshåret jag fick av Karin. Sen är det lockat och sprayat och format med rundborste och i med lite blandade hårprodukter. Allt för att få den perfekta snurren på ponnysvansen.

4 thoughts on “Glitterponnyn

  1. Hej!
    Har precis hittat hit till din fina sida! Har suttit o kollat igenom ALLT du skapat och skrivit! Härlig läsning i sommarvärmen! Jag fastnade för en kanin du skapat i docklera och nu undrar jag om du gjorde ett skelett i ståltråd för att få den att stå upp?
    kram Angie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *