Plast!

Plast!


Kolla! Plastidip!


Det är en plast som används mycket av de som fixar och trixar med bilar men man kan använda det till egentligen allt möjligt. Till exempel skulle man kunna göra sånt här eller sånt här eller sånt här.


Med det här kitet fick man med grundfärger att blanda med själva Plastidipen så man kan få precis vilken färg man vill ha.


Det blev en väldigt liten burk bara för att testa.


Det blev ett lager på xylofonklubborna och lite på en trasig iphoneladdarsladd så den blev hel igen.Och till sist hörlurarsladdarna. Det blev lite knöligt ner i den lilla burken, men nästa gång!

5 thoughts on “Plast!

  1. Väldigt kul och fint. Jag har funderat ett tag på det här med att färga bara en del av något, typ stolsben, blomkrukor, salladsbesticken. Men jag känner att börjar jag kommer jag inte kunna sluta för det är så fint.

    1. Jag beställde via Amazon (http://www.amazon.com/gp/product/B007SPUNSE/ref=sc_pgp__m_A38KC3G8X6TR19_6?ie=UTF8&m=A38KC3G8X6TR19&n=&s=&v=glance) och en underleverantör som heter Metro Restyling. Det tog inte särskilt lång tid och var betydligt mycket billigare än de svenska alternativen jag hittade. Frakten kostade ju dock mer än Plasti Dip-kitet, så jag beställde två på en gång och fick en helt okej totalkostnad på ca: 330:- per kit (jmf med 469:- från en svensk återförsäljare som man lätt hittar på Google). Så ligger det till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *