Några favoritappar till iphonen

Några favoritappar till iphonen


Instagram, gratis
Självklart, den egna lilla plattformen där allt som behövs är en kvadratisk bild. Det är så enkelt och så kul att dela med sig och att följa andra.


Cut the rope, 7kr
Ett superenkelt spel där du ska låta det lilla monstret få sin godis genom att blåsa, studsa, ändra gravitationen och så vidare. Typiskt enkelt spel och nya banor kommer hela tiden.Kono, gratis / premium 15kr
Nationalencyklopedin står bakom appen Kono. Ett frågespel där du spelar mot vänner/okändingar eller bara tränar själv och försöker få upp highscoren. Varje spel är 10 frågor och kategorierna blandas. Vill du utmana mig heter jag Annika Bäckström där, helt enkelt.


Nike Training, gratis
Jättefin och bra app från Nike med träningsövningar på 30 eller 15 minuter, en coach som förklarar hur du gör, en nedräknare för varje övning/hela passet och instruktionsvideor om man nu inte riktigt förstår vad Crazy Ivans eller Froggers är.
(En nackdel är att vissa av övningarna egentligen behöver en medicinboll eller tyngder, och jag har inget sådant hemma än och får lösa det med annat som finns till hand eller göra övningarna utan tyngder)


WTHR, 7 kr
Det här är den finaste väderappen. Sjukt minimalistiskt och ger egentligen inte mer information än precis vad vädret är nu och en hint om hur det blir i morgon. Jag gillar hur den gör att telefonen känns som en helt egen vädermanick. Det är klart, man betalar för snyggheten mest och man kan tycka att det är bättre att titta ut genom fönstret, men ändå, jag gillar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *