Det här är du, ni och alla de andra

Det här är du, ni och alla de andraDu har blivit lite äldre sen sist, men så har även jag så det är väl rättvist. Dessutom har dina manliga procent ökat, visserligen inte mycket, men ändå.

Det är fortfarande av samma anledning du är här: för att inspireras, dessutom är det legitimt för dig att kika in här under arbetstid då du för det mesta sysslar med något där du skapar.

Du längtar efter någon som ska hålla din hand under sommarledigheten och helst en päls att klappa då och då. Äventyrsdrömmarna finns där med och samsas med längtan efter att få flytta in i ett hem. En pytteliten del av dig kan inte vänta på den där bebisen som snart ska komma ut så ni kan äta glass och jordgubbar tillsammans6 thoughts on “Det här är du, ni och alla de andra

  1. Hihi, japp 24-årig dam, bloggar själv, sysslar med utbildning, hittade hit genom tips från vän, vill läsa mer om Judith & Ruben, längtar efter äventyr och festlighet! :)) Fortsätt som du gör Annika!

  2. Visste du att det var Florence Nightingale som uppfann tårtdiagrammet? Hon använde det för att övertyga finansiärer att betala sjukvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *