en salig blandning

en salig blandning


Det är så roligt att läsa era svar på undersökningen. Inte hade jag en aning om att det sitter genusvetare, sjömän, modister, florister, picknicksamordnare och forskare på manlig fertilitet och läser min blogg. Rätt fantastiskt ändå. I helgen ska jag försöka göra en sammanställning så ni också får summan av kardemumman av vem ni är, eller vem ni blir, eller vem ni är en del av. Ja, hur man nu säger. Många av er vill se mer illustrationer och mer Judit i alla fall. Så tills vidare för ni en repris på en teckning vi gjorde tillsammans när hon var liten.

2 thoughts on “en salig blandning

  1. Wow, så fin och bra idé att rita tillsammans på det viset! Bägge kan tillföra så mycket som den andra inte kan frambringa. Måste hitta ett barn att testa med.

    Och det där med att vara picknicksamordnare. Finns det marknad för fler? Jag ser det gärna som mitt kall i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *