Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom


Igår gick jag på bio och såg Moonrise Kingdom tillsammans med Joakim.


Det är Wes Andersons senaste film (och det fina typsnittet är ritat av bästa Jessica Hische, för er som undrar och funderar över varför Wes lämnat Futura för detta snirkliga.)


Den handlar om Suzy som bor i Summers End och läser äventyrsböcker.


och Sam som är scout.


Det är ett äventyr


och en kärlekshistoria.


och väldigt mycket Wes Anderson. Det är fantastiskt fint foto, sådär knasig berättelse som han brukar berätta, det är 60-tal och karaktärerna är precis som de ska vara. Jag ville så gärna älska filmen, och det kanske var det som gjorde att jag inte riktigt gjorde det sådär på en gång. Fast samtidigt när jag tänker tillbaka på vissa scener, Sam, Suzy och Social Services så gillar jag den nog mer och mer. Det är ju ändå en mys i magen-film.

3 thoughts on “Moonrise Kingdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *