Dagarna genom instagram.

Dagarna genom instagram.


Vurmen för instagram lever vidare, därför ska vi ta och titta på några av senaste tidens bilder därifrån (annikan heter jag där). Det här är bilderna från vardagligavardagen, då inte den stora kameran är med men det ändå finns saker man vill dokumentera. Joakims skor, strumpor, byxor till exempel.


Första gången i mitt liv var jag barnvakt själv. Det gick bra, jag skulle ha på mig Matildas klackeskor och vi skulle se Despicable me, det gick jag med på.


Linn flyttade till en ny lägenhet och jag hälsade på. Hon har en hel koffert med klänningar och peruker. Väl i kofferten kände jag mig som introt till det här barnprogrammet.


Sommarmysigt med Matilda och Judit


En dag då det var supervarmt och vi grillade på terassen med hela jobbet och en annan dag när vi hade piffat vår egen balkong med nya möbler och lite blommor, värmen låg på och solhatten plockades fram.


Jag har ätit i gott sällskap


Jag har berättat sagor om och med Lucy Badou, Judits nya alterego som är lillasyster till Pippi och Ronja. Sen så försökte jag rita en blyertsteckning av henne, Judit alltså, eller Ronja, eller Lucy. Kaninen heter säkert Pernilla.


Världens finaste ljus på en blåsig dag, även det på jobbets gigantiska terass.


Det här är jag när jag sitter vid min dator på jobbet och uppfinner design och ibland när jag kommer hem uppfinner jag magnetkrokar till diskborstarna.


Det här är en sjukt bra bild. Nu sa jag det, bara sådär. En sjukt bra bild på Filip och Jonte. Tagen på Berghs slututställning.Och som avslut får ni se klassikern som jag kallar ”Frekar pekar”. Jag vet inte vad han pekar på, men himla trevlig after work i Humlegården var det.

2 thoughts on “Dagarna genom instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *