En bra sak: lunchlotteri

En bra sak: lunchlotteriEfter varje måndagsmöte har vi ett lotteri på jobbet. Det utser två personer som under veckan ska luncha ihop och maten står byrån för (hurra!). Det kallas helt enkelt för lunchlotteriet. Vi är ca 45 anställda på GW så man har nog pratat med alla, men inte sådär ensam, tête à tête som man tvingas göra när man är två stycken mitt emot varandra på en lunch. Sen ska helst detta dokumenteras och bloggas om på lunchlotteribloggen. Ovan är en efterkonstruktion av min och Davids lunch på Rolfs kök då vi hade den stora äran att vinna. Tydligen pratade vi engagerat med långa armar och yviga rörelser och David hade smoking. Hur som helst, bra grej för att tvinga sig till att komma närmre kollegorna man annars kanske missat och få chansen att prata annat än jobb. Det tycker jag fler ska göra.

(Typ i bloggvärlden, tänk vad trevligt det vore och vad mycket spännande möten det skulle kunna bli.)

5 thoughts on “En bra sak: lunchlotteri

  1. Det hade varit en alldeles ypperlig sak att applicera på typ alla delar av ens liv tycker jag. Klassen/jobbet, bloggen, alla ens vänner som bara har en själv som gemensam nämnare, osv. Tänk vad mycket närmare alla skulle komma varandra! (Eller längre ifrån varandra förstås. Om det nu visar sig att man inte kan stå ut med sin lunchdate.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *