Instagramfashion

Instagramfashion


Så hände det, det första modejobbet fotat och redigerat med mobilappen Instagram. Det är fotografen Nick Knight som själv säger om projektet ”Instagram takes me back to the style of my earliest photography; no retouching and no long process of post-production.”. Modellen är Cara Delevingne och självklart är det kattungar, hundvalpar och små små kycklingar med bland Fabergéjuveler och Pradaklänningar.

Se alla bilder och läs mer här


3 thoughts on “Instagramfashion

  1. Du är ju så himla sjukt duktig! Tror inte du förstår hur mycket du inspirerar.
    Vad har du gått för utbildningar? Du är ju SÅ en av mina förebilder! Du är sjukt ball och jag får alltid inspiration från dig, helt underbart.
    Allt det du gör gör en glad liksom i själen, jag tänker börja studera, vill köra dekoratör, reklam, webbdesign, illustration, när jag går in på din blogg och kikar så blir jag bara mer och mer pepp!
    Tack för en så jädra nice blogg, du rockar!
    / Martina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *