Caine’s Arcade

Caine’s ArcadeCaine är nio år och har byggt en egen spelarkad i sin pappas bilaffär. Han har bland annat fotbollsspel, en sådan där krok man plockar upp grejer med och lotter som kommer ut när man vunnit.
Allt är byggt i kartong med tejp och han ritar själv sina egna ”fun pass”. Det är så fint att hans pappa har upplåtit en del av hans affär till sin sons hobby och uppmuntrar honom.

Caine har dock inte särskilt många kunder, hans klasskompisar tror inte på att han har en egen spelarkad. Men då dokumentärfilmaren Nirvan Mullick går förbi och fascineras av Caines historia beslutar han sig för att anordna en av de mest kärleksfulla flashmobs som gjorts.

Se dokumentären om Caine’s Arcade nedan.

Och som om inte det är nog så sattes det upp en collegefund för den lille killen. ”Chip in $1 or more to help Caine to go to college. Imagine what this kid could build with an Engineering degree!”

Internet är allt bra fint ibland.

via This is Colossal

7 thoughts on “Caine’s Arcade

  1. Alltså det är ju så himla fint. Internet är en fin plats och det finns så otroligt mycket människor som vill väl. Och den här snälltrenden som vi är på väg in i blir bara bättre och bättre. Sånt gillas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *