Ruben!

Ruben!


I lördags träffade vi de här två i ett kapell intill en gigantisk kyrka


Judit satt och väntade med sin storkusin. För snart skulle ju Ruben döpas.


Och så var det gjort!


Och både Ruben Carl Olov


och Judit skötte sig exemplariskt (och blev extra glad av att Pippi Långstrump spelades på orgeln)


När prästen sagt sitt så tog vi en tur genom den stora kyrkan med fotoljuset, men där skulle det snart vara bröllop. Så vi traskade ut.


Bror fick den äran att vara fadder.


Mamma var såklart där


Judit


Mormor hade tagit sig ner ända från Gällivare.


Den här bilden gillar jag, det händer så mycket och alla håller på med sitt


Killen med fluga


Sen promenerade vi iväg, det känns så mycket som vår i Stockholm nu. Det är härligt.


Min bror och hans tjej


Jag hade på mig min bästa klänning! Möjligen överklädd, men det  får man när man ska använda alla klänningar man har.


Inne i lägenheten var det pyntat med ballonger och vimplar


och alla turades om att roa Ruben


Pappa och bror

Min syster var snygg och Ruben tränade på sina två bästa förmågor: Se förvånad ut och att dregla.


Det bjöds på kakor


Och tårtor


och vi åt så vi blev alldeles sockermätta. Ruben trivdes hos sin mormorsmor.


När solen sken genom fönstret blev det så varmt så vi trodde det var sommar. Judit och lillkusinerna tog på sig solglasögon.

och myste lite.


Jag drack kaffe


Ruben lärde känna sin nya sked han fått i present.


Och blev pussad på


Sen när hälften av gästerna tagit sig hemåt busades det lite.


Och saften dracks upp


Någon tog en flygtur.


och tittade i Andrea’s magiska halsband.


Såhär ser Judits rum ut, det är det härligaste, färgladaste rummet med Mumingardin och svamplampor.


Plötsligt såg Judit något intressant.

Ett gömställe!


Men snart åkte gömstället av. Den där tyllen gnuggas mot huden i midjan. Jag borde skaffa något att ha under tyllklänningarna (sen undrar jag om det där hjärtformade födelsemärket är en illusion eller på riktigt, jag borde ju veta om jag har ett sånt).


Det hade varit en kul dag, men nu skulle Judit sova.


Och vi andra stannade uppe och såg Matilda vinna Melodifestivalen.

8 thoughts on “Ruben!

  1. men åh vilka härliga bilder. Vad söta dom är, dom små barnen. och väldigt lika varandra dessutom. Och sen måste jag säga att judits rum är det mysigaste rummet jag sett ungefär. Jag vill också ha mumintapeter.

  2. härliga bilder! dom har en sån ljuvlig känsla i sig! och Ruben o Judit är ju bara för söta! 🙂

  3. Supermysiga bilder! Och jag som flytt vintern i Stockholm älskar att se att våren nu är där lagom tills jag kommer tillbaka 🙂

  4. Jag måste också säga något om bilderna. Vilken känsla för bilder du har! Du är en riktigt bra fotograf, dina bilder berättar alltid nåt spännande. Jag har följt din blogg länge men glömt säga det, hur bra jag tycker du är. För jag trivs här, det är alltid genomtänkt och hjärta i dina inlägg. Tänkte du kanske kunde glädjas åt det:) Heja heja!

  5. Du annika. jag har läst din blogg ett tag, hamnade här av en slump och blev kvar, och hajade till när jag såg din mormor från gällivare. jag tror nämligen hon var bekant med min mormor från gällivare. det är lustigt hur världen är liten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *