hårbloggen

hårbloggen


Bloggen känns som att den till 75% handlar om mitt hår. Men jag måste bara få säga att det äntligen är som en cirkus igen och jag får vara med i samma gäng som Hit girl, Paradisio och My little pony.


Som vanligt var det Lina på Hårgänget som fixade och trixade. Vi har en bra relation där jag säger ”Gör något bra.” och hon får experimentera.

Nu har vi försökt hitta den ultimata kalla rosa färgen. Jag förstår inte så mycket när hon pratar om 0,5 gram violett hit och 0,5 gram av något annat dit. Lite som när man är hos tandläkaren när de säger namnen på alla tänder med siffror. Judit säger att jag har blandat håret så det blev rosa. Själv har hon blandat rött, lila, rosa, blått och alla möjliga färger så hennes hår har blivit vitt. Ja, så sa hon i alla fall.

9 thoughts on “hårbloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *