Vem borde söka kycklingstipendiet?

Vem borde söka kycklingstipendiet?Det här är rätt stort för mig på ett personligt plan. Det här är den första riktiga lilla kampanjen som jag kan känna att jag haft en stor del i från idé till publicering och nu är jag alldeles pirrig i magen för att den är live. Sen är den för en så trevlig sak som Kycklingstipendiet också.

Sveriges kommunikationsbyråer ger varje år tre stipendiater 20.000 kronor var genom kycklingstipendiet. Pengar som ska användas till att utvecklas ytterligare inom sitt område. Stipendiet kan sökas av studenter eller de som har varit yrkesverksamma i max tre år inom pr, reklam, forgivning, design, illustration, film etc.

De tre stipendiaterna utses av art directors och copywriters från reklambranschen, lärare från reklamskolorna och en av fjolårets vinnare. Det krävs inga färdiga, publicerade jobb för att söka. En genomarbetad mapp från skolan går också bra. Det är talang, idéstyrka och personligt uttryck som avgör.

Bordesökakyklingstipendiet.se handlar om att ge sina superbegåvade vänner en knuff i rätt riktning. Att peppa dem att ta steget och visa vad de kan.

www.bordesökakycklingstipendiet.se

4 thoughts on “Vem borde söka kycklingstipendiet?

  1. Jupp, har läst hennes inlägg, vissa grejer har hon kanske rätt i, men några lite mindre. Dela på fb/twitter behöver man absolut inte göra om man inte vill, men tanken är att fler ska kunna uppmuntra denna person. Bara för att någon tycker du ska söka stipendiet betyder inte att du behöver göra det.
    Portfolio behöver man inte fylla i om man inte vill/om det inte finns någon, men jag (personligen, talar bara för min del) tycker att man lägger upp en portfolio på internet för att den ska visas. Är man rädd för vem som ska kika på den så borde man tänka sig för innan man lägger upp den på stora vida internet alternativt sätta ett lösenord på. Det är svårt att hålla saker halvhemliga och det gäller de flesta saker man lägger upp.

  2. Genast när jag såg tänkte jag nominera dig Annika, men får du vinna, med tanke på att du jobbat med det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *