Please Copy Åkerberg!

Please Copy Åkerberg!I och med att jag numera jobbar på riktigt så finns det inte så mycket tid för att göra illustrationsjobb egentligen. Fast när någon man gillar och ser upp till frågar om man kan göra något för dem så kan man ju inte låta bli. Det här är Mattias Åkerberg som har reklambloggen Please Copy Me och frilansar som copywriter. Han brukar vara lärare för copywriterelever på olika skolor och en gång i tiden gick han samma utbildning som jag har gått.

Jag ritade bilden för att sedan ge den en hel hög olika färgställningar för Mattias att välja mellan efter humör, användningsområde eller årstid. Typ så här:

Och om ni inte är less på honom efter denna bildkavalkad så tycker jag ni ska kika lite på hans blogg.
http://pleasecopyme.se

3 thoughts on “Please Copy Åkerberg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *