…och vinnarna är:

…och vinnarna är:

Vinnare 1 med motiveringen – Man måste uppmuntra saker som står i stjärnorna

”Hej. Jag får som lite andnöd. Det känns som att det är skrivet i stjärnorna att det är just idag, typ samtidigt(!!) som jag fick min levererans med min splitter nya iphone, som den här tävligen läggs upp på din blogg. Tänk om jag tom vinner bara därför! Jag har investerat i en smartphone (kanske dyraste köpet nånsin)så att jag kan fota mer, prata länge och gratis med min kompis i USA och surfa när det behövs.
Jag drömde inatt att min iphone kom levererad i svart (fel) och med en konstigt skal i blågrått med gummitaggar (felfelfel!) Jag har alltså redan en något sjuklig och underbar relation till min nya telefon= iphonen utnämnes härmed till min favoritpryl!!”
Vinnare 2 med motiveringen – Sättet du beskriver din pojkvän som evighetslång fick mig att tänka att han ser ut som ovan. Det är värt ett telefonskydd.

”Jag tänker att jag gillar min säng väldigt mycket, eller ja, min pojkvänssäng för vi sover oftast i den. Han får inte plats i min säng (som är 120-200) för han är för lång så han har en specialsäng som är extralång för extra långa människor. Sängen är bra för där kan man sova, vilket jag gillar, och så kan man ligga och kolla på serier i den, prata, pussas och annat som jag inte tänker är lämpligt att skriva här. En säng är en bra pryl att ha, min absoluta favoritpryl. (Genom att inte människor, djur och gott att äta inte riktigt är prylar, de är kärlek)”

Bo i magen
Vinnare 3 med motiveringen: För insikten att det är formen på maten som bestämmer smaken.

”Min bästaste pryl är en äppelklyftare. Dels för att kanten är röd och format som ett äpple och gör mig superglad, och dels för att äppelklyftare är det mest onödigt praktiska som nån kommit på! Jag vet inte varför men äpplen blir liksom massa mycket godare i klyftor, men (då jag är lat) ids jag så sällan klyfta dem. Tills jag trillade över denna! Bara placera över äpplet, tryck ner och voilà! Äppleklyftor! Nomnomnom! Hej svejs!”
Grattis Emma, Anna Charlotta och Linnéa!
Strax kommer det mail till er tre.

4 thoughts on “…och vinnarna är:

  1. Hurra!
    Haha, jag blev alldeles förvirrad när jag såg min babbliga motivering av bästa pryl med finaste äppelklyftsbilden ovanför! Så himla glad!
    Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *