Åh, Caitlin

Åh, Caitlin


Det ser så himla lätt ut i dina teckningar


Och jag vill lära mig använda akvarellen så som du


Och använda mer blyerts


Det är så inspirerande att kika på dina bilder.Tror inte ni missat Caitlin Shearer, men om ni gjort det så får ni lov att kika på hennes blogg. De tunna sköra blyertsstrecken med den lätta akvarellen gör det så fint, sen så gillar jag att det är så mycket av hennes eget utseende i kvinnorna hon målar.

7 thoughts on “Åh, Caitlin

  1. Åh, nu blev jag sjukt inspirerad till att måla med akvarell! Känner för att bege mig ut och handla ett block och färger på direkten. 🙂

  2. och JAG vill lära mig att använda akvarell (eller över huvud taget kunna rita) som DU.
    på allvar, detta är något jag länge gått och trånat efter.

  3. Åh ja, hon ritar så fint, som niotillfems förra header (denna som Caitlin har gjort nu är också fin, men den gamla är jag kär i)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *