Powerfärg

Powerfärg


Jag studerade läppstift i ett halvår på universitetet. Ja, det är faktiskt sant. Vi utvecklade produkter och förpackningar under en kurs och min grupp fick läppstift. Anledningen? Jag var den enda i klassen som hade läppstift på mig. När vi slutade hade de andra två tjejerna i min grupp blivit minst lika flitiga användare som jag, och männen hade åtminstone provat applicera på sig själva ett antal gånger.

Senaste veckorna har jag varit på jakt efter ett riktigt mörkt ett. Men det är svårt. För de mörka röda drar ofta åt ett rosa eller violett håll, eller åt andra hållet och blir bruna. Igår slog jag dock till på det halvmatta Unknown Pleasures från MAC. Läppstift må vara ytligt, men få saker ger sådan omedelbar powerboost för självkänslan som det gör.

6 thoughts on “Powerfärg

  1. Superfint! Jag har läppstift var eviga dag och känner mig liksom ofärdig utan det.
    Läppstift är livets krydda och det finns inget roligare att ha ett nytt med sig i väskan!

  2. Gott nytt! Annika, jag har en liten fråga. I somras bloggade du om en fotobok som du hade gjort. Jag undrar vilka mått du beställde den i 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *