examen!

examen!


I torsdags var jag i Göteborg, det var nämligen examensdag för klassen. Det var märkligt att träffa alla efter så lång tid ute på praktik, men också himla kul. De flesta har redan börjat jobba, eller kommer att göra snart. Jag var helt stinn vid lunch för att jag stigit upp 04.45 och knappt sovit något för jag var rädd att missa tåget. Sen var det så mycket att ta in för man ville höra hur alla haft det, och sedan skulle man själv berätta allt.


Vi åt lunch i ett stall som faktiskt inte innehöll några hästar. Anna var min bordsdam.


Rektorn höll tal för oss och vi var glada.


Sedan delades ett antal stipendier ut ”för flit i studierna”(från början ett stipendie som endast delades ut till gossar som läste naturvetenskap, men av någon anledning får vi reklamare det numera också), och ett var mitt!Och efter allt detta möttes vi självklart på andralånggatan för en himla trevlig avslutningsöl och sedan fick jag somna skavfötters i Annas säng, trots att vi numera inte räknas som klasskompisar.

3 thoughts on “examen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *