Hej

Hej


Idag är jag tät i näsan, tjock i huvudet och nerbäddad under täcke. Förkyld med andra ord. Om en vecka gör jag min sista dag på praktiken. Det är märkligt hur fort tiden kan gå och snart har jag en reklamexamen med mig och ska någon gång snart börja bete mig som en Art Director.
Klassen ska träffas en sista gång i mitten av december för att redovisa vår evighetslånga praktik och säga hejdå. Tänk, det är snart nio månader sen vi sågs sist. Många kanske har fått jobb, några har haft det hur bra som helst och lärt sig massor, andra har kanske insett att det inte alls var det här de ville göra och blir kanske mäklare eller något annat istället.

Jag ska förhoppningsvis börja jobba, det har jag faktiskt aldrig gjort, inte på riktigt. Jag har pluggat konstant sedan jag var sju år. Det blir annorlunda det här, eller så blir det precis som det har varit. Det är det som är så fiffigt med framtiden, att man inte riktigt vet (men det är ganska läskigt med).

PS.
När jag letade praktikplatser i tidigt i år så gjorde jag den här sången och skickade med i mailen när jag sökte:

 

3 thoughts on “Hej

  1. åh du är nog den mest inspirerande människan jag vet. (och jag började gråta när jag såg videon, av någon konstig anledning – kanske för att det är så fint när någon VILL)

  2. Jättesmart! Du måste verkligen ha stuckit ut hos dem du skickade videon till. Har du något tips på vad man kan göra för att sticka ut om man inte är musikalisk? När man ska söka praktik eller jobb alltså. Och förresten tror jag inte att du kommer ha några problem med att hitta jobb 🙂

  3. Trött på alla tråkiga kollegie- och anteckningsblock som säljs i butikerna? Brukar du bläddra runt i dina fullkladdade block utan att hitta det du söker? Välkommen till oss, vi har lösningen! Smarta och snygga anteckningsblock – och inga produkter över hundralappen! Perfekt till dig eller som julklappar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *