Lånetiden

Lånetiden


Hur länge måste man låna något innan det övergår till att vara ens eget?


Objekt: Pojkväns kofta.
Lånetid: 1 dag


Objekt: Systers sjal
Lånetid: 14 dagarObjekt: Läppstift
Lånetid: 4 år

Äger jag något av dessa tre nu?

12 thoughts on “Lånetiden

  1. Jag argumenterar som så, att om man lånar ett plagg/en sak/ett tillbehör och sedan är snyggare i/använder smartare än ägaren så bör föremålet med all rätt tillfalla lånaren istället. OBS! Kan ge bakläxa.

  2. Nja… 14dagar räknas väl inte! Ett år har jag hört är tumregeln. Fast jag kan ju å andra sidan låna tillbaka saker från dig när ditt hår har bleknat och du inte ser riktigt lika mycket ut som en rosa-turkos liten godsak;)

  3. Jag har en tröja, en skjorta och en kofta som jag tror att är dina egentligen. Möjligtvis är koftan till och med Susannes, men det var dig som jag lånade den av. Jag ser de inte riktigt som mina, men det är nog flera år sedan jag senast ens övervägade att lämna tillbaka dem.

    Läppstiftet är ditt, Jockes tröja är ddu medägare till. Sjalen får du nog tyvärr lämna tillbaka om det begärs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *