Det rosa

Det rosa


Lyckan i att ha rosa hår sitter lite i att få vakna upp varje morgon och känna att det kunde vara maskerad, att folk säger att man ser ut som en karamell och att det känns som är någon helt ny.

Men allra mest sitter det i när man ser en okänd fyrafemåring med stora glasögon vrida på sig på stolen, titta fascinerat och sedan skrika ut, lite för högt än vad som kanske egentligen är okej, ”TITTA MAMMA HON HAR ROSA HÅR!”Då känns det riktigt bra.

18 thoughts on “Det rosa

  1. Oh. Jag har en vän med rosa hår, varierar lite i nyans och styrka, men alltid rosa, och jag har undan för undan vant mig vid detta. Nu är det inte längre konstigt att folk frågar om det är hennes naturliga hårfärg… För det känns verkligen så.

  2. åh! har alltid velat ha rosa hår! om jag hade blont hade jag haft det för länge sedan, synd att jag har mörkaste mörkt hår =( lykost dig ändå, du passar superbra i det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *