Bekänna färg

Bekänna färg


Jag vet att det finns vissa saker man egentligen inte kan köpa, som stjärnor till exempel, antagligen inte färger heller. Men ibland kan man få låtsas att det faktiskt går.


För en summa pengar får du köpa en av 16,7 miljoner färger, namnge och berätta varför du valde just den, sen går pengarna raka vägen till UNICEF


Men det är så svårt att välja. En hallonröd kanske? Det kan vara bästa färgen.


Eller kanske försöka ta rätten till Yves Kleins blåa. Den är inte så tokig den heller.Nej, det är alldeles för svårt. Jag vill ha alla, helst på en gång.Som tur var har jag en pojkvän som vet vad jag behöver innan jag helt trillat in i en värld av trekantiga färgfält och försvunnit. Piggelinfärgen fick jag i present, nu känns det lugnt en stund.

Own A Color kan du få din egen himmelsblå, smaragdgrön, gammelrosa eller senapsgul (dock inte kritvit och becksvart, för de är redan reserverade av någon), klicka er runt på en alldeles underbar sida och samtidigt göra något gott.

Vad döper ni er färg till?

9 thoughts on “Bekänna färg

  1. Helt underbar idé! Jag skulle nog välja någon blågrönturkos färg och döpa den till något om havet. Kanske "men-under-ytan-där-kan-man-flyta-blått"

  2. Simone: jo, fast rent tekniskt sett så kan man inte köpa en stjärna, för de är ingens från början. Finns många företag som hittat på att man kan köpa stjärnor av dem, men du kan lika gärna peka på himlen och säga "det är min". Så mystar säljer ett litet certifikat med koordinater och det är en rolig liten present att ge till någon och lite mysigt. Men du "äger" den aldrig mer än i teorin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *