Hej min försummade blogg (och hej mitt dåliga samvete)

Hej min försummade blogg (och hej mitt dåliga samvete)En bild på en glasstrut jag gjort, för den var rätt kul.

Det blir mycket försummande nu för tiden, och jag tycker egentligen inte om det. Men samtidigt tycker jag inte om att jag inte tycker om det. För bloggen skall skrivas för att det är kul, inte för att man känner att man måste. Ja, så ska det vara.

Nu när ni är mer läsare än någonsin men det är knappt jag hinner skriva. Sen hinner jag inte med så mycket annat heller. Som shopen till exempel, den försummar jag så det sjunger om det. Och det är bara dåligt. Jag går för tidigt för att jag ska hinna posta iväg paket på morgonen (då det inte öppnar förrän kl.9) och när jag kommer hem vill jag äta, fixa saker som måste fixas i livet, ligga i soffan och mysa och sen sova . Det är det man hinner på en dag. Så ni är några som fått vänta länge på era affischer, det är så fel det kan bli.

Jag har funderat på att pausa shopen igen för det funkar inte riktigt, det gör mig bara mer stressad och ger mig dåligt samvete. Men så får jag dåligt samvete av att jag måste svara på mailen där ni frågar om ni kan köpa med ett ”Nej, tyvärr det går inte”. Det är ju också dåligt. Jag ska ju vara glad att det finns de som vill hänga upp mina illustrationer på väggarna, så är det faktiskt. Så, jag har inte riktigt bestämt mig än, kanske hitta en tredje part som säljer, printar och postar. Vi får se. Någon lagerpåfyllning kommer det i alla fall inte bli förrän livet känns lite mer uppstyrt. Men det är synd, för det ligger en massa kaninörhängen, ringar och annat skoj här hemma som sen jag flyttat till storstan väntat på en lämplig tid att få en plats i shopen.

Och med det sagt så tar vi avstamp för en vecka med lite mer bloggande, lite mindre dåligt samvete.

One thought on “Hej min försummade blogg (och hej mitt dåliga samvete)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *