livet genom telefonen

livet genom telefonen


Eko-ologisk gräddfil


Ipod-mania på kontoret.Stereotypa badpåsarBlyg version av det flygande huset i UPP!En senapsgul klänningNytt sorts pyssel som fördärvar fingertopparna.Jag spelar alldeles för mycket Wordfeud nu. Lyckas dock fortfarande sällan med sånt här.Ballonger, igen. folk i mitt grannskap måste gilla ballonger.

(och vill ni följa mig på Instagram så heter jag annikan där.)

5 thoughts on “livet genom telefonen

  1. Hej Annika! Jag läser copy på Berghs och igår var vi på Great Works på studiebesök och fick en snabbtur runt på kontoret. Och när vi kom till köket och er onsdagsfrukost så var ju du där! Tyvärr hann jag inte springa fram och berätta hur mycket jag tycker om din blogg, så jag gör det här istället: Jag tycker väldigt mycket om din blogg och du gör väldigt inspirerande och fina grejer! 🙂
    Hej då!

  2. Hi hi! Vi har ju precis likadana klänningar, fast min är svart. Maria: Den finns på H&M och kostar 199 kr. Hoppas den finns kvar så att du får fatt i en, jag köpte nog min för tre-fyra veckor sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *