Hemmalugnet

HemmalugnetI helgen har jag mest traskat runt och trivts i vår lägenhet. Det börjar bli fint här hemma. Små färgglada detaljer och annat smått och gott som gör lägenheten till vår. När man bor i andrahand känns det extra viktigt. Det här tidningsstället fick vi i inflyttningspresent av Joakims bror+fru som hittat det på en antikbutik för flera år sedan.


I köket har de illustrerade tavlorna kommit upp och Kärleksvalsen jag hade på väggen i Göteborg.


Jag älskar vårt kök, går inte att komma ifrån och jag säger det alldeles för ofta för att omgivningen någonsin ska kunna tycka om det lika mycket. Rosa väggar (som bilden ovan) och rutigt golv.


och gamla orginaldetaljer är kvar.

11 thoughts on “Hemmalugnet

  1. Åh, kan ni inte hyra ut bara köket i tredje hand till mig? Med rosa väggar och svartvitrutigt golv skulle jag enkelt kunna tycka om det lika mycket som du.

  2. Jag gillar verkligen hur ni har det hemma hos er så snyggt, hemtrevligt och genuint! Mer sånna här inlägg så himla kul att se och jag bara älskar lejontavlan, påminner faktiskt väldigt mycket om mannen i ditt liv..:)

    Om du får tid får du gärna spana in tävlingen på min blogg..:)

  3. Så himla fint!! Fast jag har också världens finaste kök, med turkosa köksluckor 😉 Golvet, däremot, kan jag gärna sno av dig!

    Tidningsstället var jättesnyggt, tänkte direkt på krokar man sätter på dörren från Lagerhaus (fast det finns såklart en designföregångare till dem).

  4. DET SER UT SOM ETT DRÖMKÖK!!! jag vill se fler bilder nu nu nu! 🙂
    Haha, jag pratar inte alls finlandssvenska! Däremot säger folk ofta att jag har väldigt bred norrländska. Haha, vet inte om det är bra eller dåligt men jag gillare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *