folk jag tror jag känner

folk jag tror jag känner


Jag målade i akvarell, kanske andra gången på fem år. Det här är ett gäng människor jag jag har koll på nästan varenda dag. Jag vet vad de har på sig, vilka de umgås med, vad de gör och då och då får jag veta vad som gör dem oerhört irriterade. Några är alldeles nya bekantskaper, medan andra är sådana som varit med i flera år. Några har jag träffat på riktigt och någon annan har jag sett på stan men inte vågat säga hej till. Gemensamt för dem är att alla inspirerar mig, på olika sätt, och att de bloggar förstås.


Det är Karin med katterna, juvelerna, pysslet och det magiska hemmet.


Emma med den ljuva pastellfärgade vintagebloggen


Sandra med texter om kärlek, new york och sånt hon har i garderoben


Malin som gör magiska illustrationer jag gärna skulle ha på väggarna.


Elsa med sjöjungfruhåret, de gamla klänningarna och det rosa pianot


Teres med tvillingarna, Twin Peaks och musiken


Och Clara, med det fashionabla livetVästerbottens inland.


Det var sju av de bloggar jag läser.

49 thoughts on “folk jag tror jag känner

 1. Det skulle vara jättekul att se din tolkning av Lady Dahmer! ( ladydahmer.se ) Jag vet att hon efterlyste teckningar förr ett tag sedan.

  Och hon är ju en ganska färgstark personlighet!

 2. ÅÅÅ!!! Jag gjorde precis minst tio lyckopiruetter i mitt rum! Kan inte tro mina ögon FANTASTISKT! Tack så hemskt mycket Annika! jag tror jag måste göra ett par piruetter till! ♥

 3. Det här var det allra finaste!
  Så himla genomljuvliga porträtt, älskar att alla har liknande drag men att du ändå fångat personligheter och små små karaktärsdrag. Syns direkt vilka damerna är.
  Och jag blir genast inspirerad att måla igen.

 4. Å herregud så duktig du är!
  Man ser direkt vilka du har ritat av, du har på något sätt fångat allas personligheter på ett strålande sätt. Wow, jag är riktigt imponerad. Dessutom har jag i och med den teckningen hittat hit till din blogg och den var ju fasligt trevlig. Hit kommer jag gärna tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *