Color palette generator

Color palette generator

Jag skrev tidigare om den blogg som plockar ut färger ur fina bilder. Men jag hade helt missat Color Palette Generator som gör det på vilken bild som helst, åt dig. Så, om vi tar en bild ur detta fantastiskt färgsprakande fotorepotage med kläder från Pam Hogg, Vivienne Westwood och Sonia Rykiel.

Kopiera bildens adress och klistra in den på Color Palette Generators sida. Tryck på knappen och vips har du ett antal färger att utgå ifrån. Såhär ser det ut:

Inte dumt alls.

Vi provar en till.


Tassel Garland-Multi Color från Confetti system

Himla bra

6 thoughts on “Color palette generator

  1. Men shit vad galet – jag var i Burträsk i torsdags (annars bor jag i Gbg, men var på besök hos en kompis i Arvidsjaur och tillsammans gjorde vi en liten dagsutflykt) och jag tror att jag satt bakom din bror på Euskefurat-konserten,, kan det stämma? Jag känner igen den där tofsen, haha! Har för mig att han satt bredvid en söt tjej – var det du?

    Jag tokgillar din blogg, förresten!

  2. MEN HURRA VILKEN ROLIG GREJ!
    nu kollar jag färger på alla mina favoritbilder, att det ska vara så kul?

    och ps. petra, om en vecka åker JAG till arvidsjaur, tänk var man samlas kring likasinnade utan att anstränga sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *