Det är juni nu

Det är juni nu


Märkligt. Det är bara fyra arbetsdagar kvar på praktiken på Valentin och Byhr, sen åker jag upp till Västerbotten för att gå på Creative Summit. Resten av sommaren är oplanerad ända till den 15 augusti. Då börjar praktiken på Great Works och fortsätter hela hösten. Jag lämnar Göteborg för Stockholm alltså. Jag letar boende och uppdaterar blocket var femte minut. Känner någon av er någon som ska hyra ut från augusti/september och en evighet framåt?

7 thoughts on “Det är juni nu

  1. Spännande! Har du sökt jobb också eller Vill du fortsätta praktisera ett tag till? Lycka till!

  2. Frida: Vi har ju jättelång praktik. Från mars-december, så allt räknas till studierna. Jag har fortfarande massa kvar att lära! Vissa som gått åren över har dock fått jobb innan praktiken är slut, men det får räknas som samma ändå. Men som sagt, min plan är att söka jobb i december efter praktiken om inget annat livsomvälvande händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *