En liten del av praktiken

En liten del av praktiken


Ni frågade om vad jag gjorde på praktiken på Valentin och Byhr, så nu ska ni få se en liten del. Visserligen har jag inte varit med i själva idéarbetet innan utan har mest illustrerat till både utskicket och webben, men det kanske kan vara roligt att se ändå.
Det här är alltså ett direktreklamsutskick från Göteborg och co som gick ut till rätt många barnfamiljer i hela Sverige och som bara handlar om lek och skoj, och att de ska komma och turista i Göteborg också förstås. Det finns memory, en färja att vika, en bild (som jag illustrerat) att måla och så vidare.

9 thoughts on “En liten del av praktiken

  1. hej. kan en få köpa en utskrift av "i valens mage" av dig? tittar ofta på den och skulle gärna vilja ha den hängades i mitt vardagsrum.

  2. Måste bara säga att du inspirerar mig hemskt mycket! På riktigt, du gör allt jag vill göra i framtiden, och nu vet jag att man kan! Tack med andra ord! 🙂

  3. Den hamnade i vår brevlåda! Våra barn lekte med den! Riktigt påkostad och kul DR.
    /Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *