En polkagris och flera spännande fakta

En polkagris och flera spännande fakta


Hej du fina läsare.
Du är 22,22 år gammal. Så passande och symmetriskt. Själv är jag 22,5 ganska precis.
Innan du träffade mig hade du troligtvis haft en lång och stabil relation med Sandra eller Clara, kanske båda. Jag är glad att jag får vara med i sådant fint sällskap.
Du vill inspireras när du kommer hit, titta på fotografier, teckningar och konstiga pyssel och det är också det du vill se mer av. Då och då passar det med en längre historia. Men ibland tycker du att jag hör av mig allt för sällan.
Du är 2% man och längtar efter våren och bar asfalt. Ibland längtar du även efter en kärlek långt borta men ibland vill du bara att disken ska diska sig själv och att dina fötter ska vara prydda av rosa converse.

Jag firar er med en polkagris.

18 thoughts on “En polkagris och flera spännande fakta

 1. Hej, vilken fin blogg du har! Jag passar ju inte alls in i din målgrupp men jag gillar dina snygga bilder ändå.
  Ska du alltså komma och praktisera hos oss på Valentin snart? Det ser jag fram emot!

 2. Allt stämmer på mig med undantag av åldern. Jag höjer genomsnittsåldern rejält, men vad spelar det för roll liksom. Din blogg inspirerar med alla roliga och vackra bilder och skapelser du visar upp. Kram!

 3. haha.

  men du, det är väl fötterna som ska vara prydda av de rosa convers-dojjorna, inte skorna, ?..heh

  va fint.
  o lite äldre är jag allt…

  lovisa

 4. haha, Jag på Pricken! Tänkte att "nee, jag är ju 23!" Men, det fyllde jag först den 15e mars och detta skrev du den 3e. Så, ja, mig på pricken! Kul 🙂 Du är så fin Annika! Och Bra! Heja dig och mig 🙂 /Anna

 5. det här är första gången jag är här. Iallafall vad jag kommer ihåg. Och du beskriver ju mig! jag tar det som ett fint tecken på att jag ska fortsätta läsa!

  fin vår och lite glad påsk i efterskott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *