en lång process

en lång process


Det här är en stor teckning som ligger i vårt vardagsrum nu. Den är 50×70 stor och jag tror seriöst att det är över två år sedan jag skissade upp den från första början och tuschade hjärtat. Jag läste Kultur och film och såg en gammal stumfilm som heter The girl with the mechanical heart. Men det var inget mekaniskt hjärta i filmen alls. Så jag tänkte att då gör jag en sådan bild.
Något år senare tuschade jag ansiktet och för någon månad sen kom jag på den briljanta, men urdumma, idén att damen på bilden ska ha en paljettklänning!


Undrar om jag någonsin kommer att göra klart den, men jag måste. Har mycket svårt att lämna halvfärdiga saker bara sådär. Men i den här takten tar det väl tio år till och hon får fortsätta flytta med till fler lägenheter som en ständigt osalig, ofullbordad ande.

12 thoughts on “en lång process

  1. Du är så sjukt duktig. Jag snubblade in på din blogg via en annan och måste bara få skriva några rader till dig underabar, kreativa människa! Heja heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *