Pinterest

Pinterest


Världens finaste inspirationssida och min absoluta favorit just nu är Pinterest. Där samlar man enkelt sin inspiration i olika mappar (boards). Du kan prenumera på andra personers hela flöde eller bara välja ut speciella boards. På bilden är min Colourlove där färgglada bilder jag blir glad av hamnar.

Pinterest.com är adressen och för att kika på mina boards och pins kikar du här.

(förresten, jag tror man fortfarande behöver en invite. Jag har några få kvar så först till kvarn mailar mig på backstrom.annika@gmail.com så får ni)

5 thoughts on “Pinterest

  1. Det verkar fint 🙂 Jag är medlem på weheartit men det är ju så segt hela tiden så jag orkar inte använda det. Du får gärna skicka en invite. 🙂 Jag skickar ett mejl till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *