en annan i lägenheten

en annan i lägenheten


Världens finaste Joakim är en sådan där som är väldigt duktig på allt och nyss började han på ett litet ritprojekt. En liten teckning per dag. Jag kanske är partisk, men det spelar ingen roll, jag älskar bilderna han lagt upp. Korven är min dessutom min bakgrundsbild.

Gå in och kika!
gyllene.tumblr.com

6 thoughts on “en annan i lägenheten

  1. jättefina ju! speciellt elefanten. Efter jag såg ett djurprogram på tv som skildrade elefanterna liv, så har jag utvecklat en fascination för det underbara djuret. Jag har nördat in mig och bland annat titta på varenda youtube.klipp som har handlat om elefanter…jag kan ju säga att alla klipp inte kanske var en fröjd för ögat, som det här t ex : http://www.youtube.com/watch?v=38RzC5j2bIc (usch inte att rekommendera att titta på om man är äckelmagad!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *