en julklapp

en julklapp

Min kusin Emma gav mig en sådan fantastisk julklapp som hon tillverkat. På bilden ser vi en bastant kvinna svinga bullkaveln mot en gammal man med ett antal fyllda flaskor framför sig. Bullarna står på bordet, nybakade och redo att ätas. Mjölet har hon inte än borstat bort från förklädet. Det är farmor och farfar en gång på 70-talet fotat av min pappa. Spetsen runt bilden är farmors gamla och även knapparna är från huset där hon bodde. En liten bit historia på en kudde.

Och det där fotot går inte av för varken hackor eller kavlar.

9 thoughts on “en julklapp

  1. Vilken fantastisk kudde! Är fotot på textil? Hur/var gör man sånt? Blir otroligt inspirerad och sugen på att göra nåt liknande. Duktig kusin du har. Så härligt med fotot, spetsen och knapparna som alla har en sammanlänkad historia.

  2. Hej!
    För det första blev jag lycklig av SvartePetter Leken! Jag hade en precis likadan 🙂
    Sedan var det ju det här med den fantastiska kudd-ide´n. Vilket Topptips!!!

    Glada tankar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *