en seglats

en seglats

För tillfället sitter både jag och Joakim med datorerna vid varandra och jobbar med vad bland annat dessa bilder ska finnas på – vår klasshemsida som har tagit lång tid innan något hände med den. Men förhoppningsvis kommer den upp snart. Där ska ni kunna titta på vilka som går i klassen och lite vad vi har gjort. De flesta ser ut lite såhär. Jag hoppas ni går in och kikar när det är klart!

9 thoughts on “en seglats

  1. Jag såg faktiskt de här bilderna när jag var inne på hemsidan i förrgår, och kände igen dig! Jag blev lite förvånad, för jag hade fått för mig att du gick på berghs eller något, men glatt överraskad. Jag har gått i funderingar kring att söka till lindholmen, men jag är så osäker. Du har inte gjort något bra inlägg om din utbildning, skolan och sådär? Vore så himla bra läsning! Tack för en bra blogg Annika, du är bäst! Puss och kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *