en krona böcker varsågod

en krona böcker varsågod

Idag åkte jag in en sväng till Järntorget och mötte upp Emmy och Hanner. Vi spatserade till Haga för att fika, men om man ser en skylt som säger ”Allt 1 krona” måste man ju stanna. De två barnen bakom bordet som var fyllt av böcker började prata med oss ”Allt kostar en krona, blommorna kostar en krona med. Köp en blomma så får du böcker på köpet, eller köp en bok och få en blomma på köpet. Den här kanske! Köp två böcker så kan du få några extra. Du får hela lådan!”
Med en sådan försäljningsteknik kunde vi ju inte låta bli. Tillsammans vandrade vi säkert därifrån med böcker för minst tio kronor.

Tio veckor vid cirkus, Dorte Detektiv och Lyckan till slut blev mina tillskott i bokhyllan

2 thoughts on “en krona böcker varsågod

  1. Åh, älskar Lyckan till slut, är ivrig flickbokssamlare, men tyvärr känns det ibland som om jag har läst, men när jag bara för ett par år sen upptäckte Evi Bögenaes blev jag så glad!! Lite fåniga men så fina. Bra fynd.

  2. Så fint! Sånt kan man ju inte motstå. Förresten, var det din Joakim som var med i Metro en dag i veckan, eller kanske förra veckan? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *