arbetsmys

arbetsmys

Vi sitter och jobbar med motorcykelprojektet hemma hos Julia nu. Men det är lite kallt, så jag har fått låna den mest fantastiska tröjan någonsin av Julia. Alldeles mjuk och alldeles för stor. Hennes mamma har stickat en gång för många många år sedan. Anna lyssnar på detektivbyrån och vi diskuterar bildlösningar och DR.

6 thoughts on “arbetsmys

 1. Hej Annika!

  Vilken fin blogg du har. Tänkte höra lite med dig, såg att du designat Claras blogg (som jag följer), va duktig du är. Sitter nu sj och försöker knåpa ihop liknande kommentarruta som du gjort till henne, med gilla-knapp osv. Tycker det var så fint upplägg, så jag undrar om du har någon sida du kan tipsa om, där jag kan göra en egen? 😀

  Eller, OM du orkar och tycker att det är kul, så får du jätte gärna göra en åt mig 🙂

  Tacksam för svar är jag i alla fall 🙂

  Fin film ni gjort också, jätte imponerad!

  Kram Nina Oscarsson

 2. Tröjan är jättefin! Hittade din blogg på Niotillfem nyss och jag är helt förälskad. Seriöst, du är supersöt och jag älskar alla dina rosetter!! Tack snälla för att du stickade till henne, annars hade jag aldrig hittat hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *