reklam och marknadsföring

reklam och marknadsföring

Just nu håller vi på och ska göra om ett motorcykelforum. Fast första uppgiften vi fick var att sätta namn på vår grupp, ett MC-relaterat namn såklart. Vi tog det fantastiska namnet Bikerellas och slängde ihop en mer eller mindre läsbar logotyp.
Jag tänkte nämna att om det är någon som är sugen på att söka den här utbildningen så börjar det vara dags nu. 15 oktober ska ansökan vara inne och utbildningen börjar alltså nästa termin och är i två år (inklusive en massa praktik).
Här finns uppgifterna till arbetsprovet och här kan ni läsa lite mer om utbildningen.

2 thoughts on “reklam och marknadsföring

  1. Bra att de hade skrivit ut att den schemalagda undervisningen börjar 10 januari fast utbildningen börjar den 20 dec, så att sådana som du, som kommer så långt bort ifrån, också kan börja där utan att behöva åka dit för en eller två dagar mitt i julrush på tåg och flyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *