Precis som idag är igår i morgon

Precis som idag är igår i morgon

I den fantastiska sagan ”Varför är det så ont om Q” av Hasse Alfredsson så bor huvudpersonen Pim på den ena våningen och uppfinnaren Påhittiga Johansson våningen under.
Så mellan dem utspelar sig en gång denna konversation när Påhittiga Johansson öppnar sin taklucka, Pims golvlucka:
– Kommer du genom golvet?
– Nej genom taket förstås. Du förstår Pim, taket i mitt rum är golvet i ditt rum. Precis som idag är igår i morgon.
Och så är det även för mig. För vet ni, i min källare bor det en frisör. Så idag spatserade jag ner dit och kom tillbaka med en ny bekantskap – luggen!

6 thoughts on “Precis som idag är igår i morgon

  1. Vad fint det blev! Detta med lugg har jag ett mycket ambivalent relation till. Klippte lugg för ett år sedan och trivdes superbra men i somras började jag spara ut igen och nu vet jag inte vad jag vill… Det är så mycket skötsel och mitt hår har så mycket självfall så om det regnar ute så blir den ful. Men samtidigt ger det en fin nyans till annars långt hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *