premiär!

premiär!

bild från filmen

Ikväll är det dags för den stora premiären av I rymden finns inga känslor som min vän Andreas Öhman regisserat och som jag gjort pyttelite grejer i. Jag ska visa er exakt vad jag gjort nu också tänkte jag. Så här kommer det:
Helt enkelt. Affischen sitter på väggen i Sam och Simons kök i filmen och gubbarna är även animerade för att visa karaktärernas humör, det gjorde dock de där som kan. Det var det! Ikväll blir det spännande att få se hela filmen.

6 thoughts on “premiär!

  1. Jag såg den halvtimmeslånga filmen när den gick på TV och älskade den. 😀 Kommer deffinitivt att se den på bio. 😉 Tycker din kompis är riktigt duktig. Och gubbarna du har gjort är jättesöta… Måste va kul att få vara delaktig i en film.

  2. Åh, men den filmen såg jag på kulturveckan i göteborg . då hade den aldrig visats för publik tidigare, så vi som såg den då såg den först av alla. så himla bra, fin och snyggt gjort!

  3. Filmen var helt fantastisk! Vi såg den på smygpremiären på utomhusbion i rålambshovsparken på kungsholmen! När dina gubbar dök upp blev jag jätteglad och jättestolt, pekade och utbrast: Där är dom! Där är dom! Det är dom gubbarna som hon-som-jag-läser-bloggen-av-och-som-gör-alla-fina-grejer har gjort!!! till min man!
    – Ahaaa. Fiiina! sa han.
    För det var dom. Bra jobbat! 🙂

  4. men gud vad imponerad jag blir!

    När jag såg filmen sa jag till min vän att en sån där tavla skulle man ha haft. Så himla kul att det är just du som skapat den, imponerande inded.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *