Spontanpopaganda

Spontanpopaganda

Vi kom till Stockholm igår och skulle hälsa på Matilda, Markus och Judit. Först hamnade vi hos Markus föräldrar på lunch och sen på förfest hos Matilda och Markus vänner. De skulle på Popaganda. Så det var klart vi var tvungna att följa med!

Det blev väldigt hårigt på scen när Magic Numbers bjöd upp de som spelat tidigare under dagen (Shout Out Louds och First Aid Kit bland annat) för en gemensam fantastisk version av The Roches – Hammond Song.

Och sist fick vi dansa lite till Hot Chip! De är ju helt fantastiska på scen, speciellt mannen vid keyboarden längst till vänster.

2 thoughts on “Spontanpopaganda

  1. Hej! Är ganska ny här, men kommer nog att fortsätta besöka bloggen.. 🙂 Håller för övrigt med dig, Hot chip var jättefina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *