en himla trevlig dag

en himla trevlig dag

Idag var det presentationer, vi vann inte och fick inte presentera. Men det fick andra och de var hur duktiga som helst! Julia och Anton vann! Hurra för dem.
Jag vann lite också för Creative Directorn på en av Göteborgs stora reklambyråer kom fram till mig och sa att han fastnat totalt för det grafiska på våra annonser (enligt min lärare utbrast han ”Henne ska jag ha!” igår på utställningen) och sa åt mig att höra av mig när jag börjar röra på mig eller ska på praktik. Så jag fick visitkortet och vårdar det som det vore ett förstapris!
Anna är här också nu, och Emmy. Vi har ätit glass, nu ska vi gå och prova stövlar. Det är bra saker. Hej hopp!

6 thoughts on “en himla trevlig dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *